CĂTĂLINA OSIPOV, DESPRE TRENDURILE SEZONULUI ÎN LENJERIE

„Chiloții de bumbac sau „chiloții bunicii” nu mai fac parte din trendurile lenjeriei. Mai mult, ei pot crea impresia despre o femeie că ar fi o conservatoare”, în opinia Cătălinei Osipov. Lenjeria intimă de calitate și sexy îți oferă încredere și succes în orice situație. “Dantela se privește frumos și elegant pe orice tip de figură, indiferent de vârstă. Este important să alegi corect modelul lenjeriei de corp”, ne informează Cătălina, tânăr designer de lenjerie intimă.

Cătălina Osipov ne dezvăluie secretul siluetelor cu mici imperfecțiuni: „Obiectul vestimentar de care nu mă despart niciodată sunt chiloții cu talie înaltă. Îi recomand multor femei căci avantajează și definesc orice tip de talie. Aceștia nu lipsesc niciodată din colecțiile mele. Chiloții cu talie joasă ne deformează silueta, pe lângă lipsa sportului și alimentația incorectă.”

Nici dantela nu lipsește din creațiile Cătălinei. Ea remarcă: „Există câteva tipuri de lenjerie. Începând cu lenjeria care se poartă zilnic și terminând cu cea sexy, pentru dormitor, eu folosesc dantela. Aceasta oferă senzualitate oricărui articol. Mai mult, contribuie la estomparea potențialelor defete corporale.”

„În garderoba O&C Bralletes domină culorile nude sau bej, alb și negru. Pentru ocazii mai speciale confecționez piese de culoare roșu, bordo, verde smarald și altele. În selecția culorilor, cel mai important e să alegi culori care să contrasteze cu tonul pielii, sfătuiește designerul.

Cătălina Osipov este un designer începător pe piața autohtonă de producție a lenjeriei de corp. Creația ei reprezintă ceva mai mult decât articole de lenjerie, este o artă enigmatică. Ea promovează sexualitatea și senzualitatea femeilor. Cătălina încurajează ținutele îndrăznețe care transpun imaginație și răscolesc pasiuni ascunse. Interlocutoarea noastră este de părere că: „Este foarte greu să urmărim tendințele lenjeriei pentru că ele nu se schimbă atât de des. Este în vogă acea lenjerie care ni se potrivește după siluetă. Nu există un articol șablon care să corespundă oricărei femei.”

O descrie stilul vintage, care o inspiră și în activitatea sa. „Confecționez în masă lenjerie vintage. Acest tip mă reprezintă și încerc să-l includ în trendul femeilor. Cred că stilul retras dar sexy într-o măsură oarecare, e cel mai frumos. Oamenii însă, deseori confundă vulgaritatea și senzualitatea.”

Designerul ne mai mărturisește: „Am mai multe secrete comerciale. Niciodată nu am ascuns că o platfomă a inspirației în ziua de astăzi este internetul, rețelele de socializare. De unde îmi vine inspirația? De peste tot. Muză îmi poate fi chiar și anotimpul, relația mea cu soțul, dispoziția pe care o am la serviciu sau clienții de zi cu zi.”

Cătălina spune că cel mai des, cu lenjeria sexy și de calitate aleg să se răsfețe femeile între 18 și 45 de ani. Acestea vor să-și confere individualitate și pasiune. După vârsta de 45 doamnele sunt complexate de condiția lor fizică.

„Recomand producătorilor din industria fashion să fie mai simpli, mai individuali și să lucreze la detalii pentru că ele fac diferența”, adaugă Cătălina.

Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.