COLECTIVUL DE COARDE ”PARADIS” ÎȚI POATE MARCA EVENIMENTUL PRIN GUST, ARMONIE, RAFINAMENT

Când este vorba de un moment special în viața ta, o ambianță muzicală bine aleasă va contribui incontestabil la reușita acestuia. Atmosfera unui eveniment depinde de aranjamentul său muzical, care, la fiecare etapă trebuie să corespundă dispoziției și dorințelor publicului. În paleta muzicală există o gamă largă de stiluri, toate au rostul, locul şi momentul lor adecvat. Din această varietate largă, un colectiv de coarde ar putea să ofere o nouă înfățișare modernă, originală și cu adevărat neobișnuită oricărei ocazii. Colectivul de coarde “Paradis” este un acompaniament muzical unic care sparge tiparele stardardizate ale nunților, cumetriilor, aniversărilor și altor evenimente de elită, aducându-le o notă de autenticitate și noblețe. Ansamblul muzical se distinge prin flexibilitate, interpretând înafară de cvartetul clasic, cvintet și electro-duel.

Cu aproximativ 100 de ani în urmă, privilegiul de a asculta un cvartet de coarde revenea unor clase sociale foarte înguste, înalte, precum cele ale nobilimii, conducătorilor militari, monarhilor. Astăzi, colectivul de coarde ”Paradis” poate fi momentul special al evenimentului dumneavoastră, prin muzica distinsă, de o eleganță supremă, într-o interpretare de înaltă calitate. Muzica nobilă de fundal al ansamblului creează o ambianță plăcută și scoate în evidență statutul și exclusivitatea evenimentului.

”Paradis” se remarcă prin flexibilitate, iar în funcție de gustul și dorințele publicului, va alege cea mai bună opțiune. Echipa interpretează compoziții muzicale precum Cvartet de String Class — se limitează la clasica interpretată la două vioare, violă și violoncel; Quintet — include și toba, permițând redarea hiturilor mondiale în stil rock, pop și soundtrack-urile unor filme celebre; Electro-Duet – vioara și violoncelul conectate la priză permit interpretarea de cover-uri, opere clasice și moderne prelucrate, compoziții originale.

”Momentele speciale în care puteți opta pentru compania colectivului nostru de coarde sunt diferite, începând de la nunți și jubilee, înregistrarea căsătoriei, cumetrii, aniversări, prezentări, expoziții, evenimente corporative, serate tematice la domicliu și altele, menționează conducătorul ansamblului – Natalia Ermilina.

Colectivul de coarde ”Paradis” poate garanta un preludiu solemn al nunții, este o alegere potrivită pentru întâmpinarea oaspeților, poate deveni un acompaniament merituos al ceremoniei de înregistrare civilă sau al primului dans al mirilor, precum și poate servi drept fundal perfect pentru crearea unei atmosfere relaxante în timpul banchetului festiv al nunții.

“Paradis” reprezintă un repertoriu bine gîndit, care nu recunoaște granițe de gen. Dacă persoanele de vârsta a doua aleg cu multă încredere muzica clasică,  fiind repertoriul cel mai potrivit pentru acestea, publicul tânăr îmbrățișează ideea interpretării unor melodii de tip jazz, pop, rock sau chiar disco.

 ”Alături de estetica și stilul barocului, capodoperele muzicii clasice ale compozitorilor Bach, Handel, Vivaldi, interpretăm hituri mondiale (cum ar fi celebrul «Wonderful world» de Louis Armstrong, sau «My Way» de Frank Sinatra), hiturile faimoșilor ABBA și The Beatles, precum și soundtrack-urile (coloanele sonore) unor filme celebre. Suntem întotdeauna gata să discutăm și să alegem repertoriul în conformitate cu preferințele dumneavoastră și caracterul evenimentului. De asemenea, puteți solicita în prealabil o melodie anumită, iar noi vom face tot posibilul pentru a o adapta în tonul unui cvartet de coarde. Anual ne îmbunătățim aspectul, lucrăm la stil și extindem repertoriul nostru”, susține Natalia Ermilina.

Succesul organizării unui eveniment implică, pe lângă profesionalism, și o prezență artistică deosebită. ”Paradis” se distinge de alte colective prin spiritul inovator al aspectului exterior unic: ”Ne-am dovedit a fi primul cvartet din Chișinău care a spart tiparele ținutei vestimentare clasice de culoare neagră, și am îmbrăcat rochii albe, grațioase, în stil grecesc. Vă putem propune o diversitate de alte ținute elegante de seară, pentru a se încadra perfect în ambianța evenimentului dumneavoastră”, declară Natalia.

Ansamblul muzical nu doar că și-a desăvârșit repertoriul muzical și ținuta vestimentară, dar au achiziționat și echipamentul necesar pentru a-și convoca performanțele în zone deschise și evenimente cu un număr mare de oaspeți.

Tinere și frumoase, fetele din echipa ”Paradis” sunt muzicieni ale orchestrelor Teatrului de Operă, Sălii cu Orgă și Filarmonicii Naționale, absolvente ale Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

Profesionalismul înalt, repertoriul original și aspectul impecabil  garantează că invitația Quartetului ”Paradis” la sărbătoarea dumneavoastră este o investiție reușită pentru amintiri prețioase.

Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.