IRINA MACARI: DESPRE SEXUALITATE ȘI STIL

„Este puțin probabil ca un bărbat să rămână impasibil în fața unei femei „provocătoare”. În Moldova fetele sunt frumoase și atrăgătoare”, susține Irina Macari. Totodată, potrivit ei, adesea „lipsește ceva în peisaj”. Acest ceva ar fi „o completare firească”. Care este această „completare”, ce avantaje au femeile sexy, ce reprezintă sexualitatea până și după 30 de ani? Aceste și alte aspecte ce vizează sexualitatea și stilul sunt subiectele dialogului îndrăzneț ale reporterului Valand Magazine cu îndrăgita interpretă Irina Macari.

Cu riscul de a-și îngusta publicul admirator Irina declară: „De-ar fi și deștepte fetele, la cât de frumoase sunt!”. O femeie inteligentă va ști să-și pună în valoare atuurile, te va cuceri grație cunoștințelor sale. E ceva în ea care o face să se remarce de restul lumii, iar asta o face sexy”, spune Irina.

Potrivit ei, bărbații sunt predispuși să favorizeze femeile frumoase și sexy, or ele sunt pentru dânșii asemeni culorii roșii pentru tauri.

Frumoasă și plină de senzualitate, Irina Macari este de părere că sexualitatea nu se rezumă la dorințele sexuale, ci se poate manifesta și prin personalitate, comportament sau gândire. Ea consideră că inteligența unei femei poate fi sexy, iar reprezentantele sexului frumos nu trebuie să se vopsească, să aplice un ruj roșu, să îmbrace o fustă scurtă pentru a stârni atenția celor din jur.

Sexualitatea feminină, în viziunea Irinei, parcurge două etape: „Sexualitatea din adolescență, când fetele vor să-și etaleze corpul frumos și se îmbracă cât mai sumar, urmată de cea de după vârsta de 30 de ani, când doamnele nu mai asociază sexualitatea cu fustele scurte”.

 

Irina Macari este una dintre femeile care emană sexualitate prin toți porii, dar știe cum să manevreze acest atu în viața de zi cu zi fără a da impresia că se folosește de aspectul său pentru a instiga vreun mascul. În opinia ei, nu  este obligatoriu să fii dezgolită ca să fii sexy. O ținută bine pusă la punct, potrivită cu niște pantofi pe tocuri este suficientă.

„Obișnuiesc să deschid decolteul, iar partea de jos o acopăr, sau invers. Nu îmi afișez niciodată tot corpul. E ca și cum te-ai pune pe tavă în fața cuiva. Femeia este mai secretă, mai enigmatică și mai interesantă așa. Ea trebuie să rămână ca o carte închisă, pe care ar vrea cineva să o studieze, să o înțeleagă. Rochiile dureros de mulate sau transparente nu sunt stilul meu. Îmi place să mă îmbrac elegant sau optez pentru o ținută casual”.

Dacă revenim la instinctele primare, „Nevoile sexuale sunt nevoi fiziologice primare, iar din acest punct de vedere nu există prea multe diferențe între femei și bărbați. Instinctul feminin se manifestă similar celui masculin. Femelele inițiază, seduc, se folosesc de mascul, dacă e să judecăm acest aspect exclusiv din perspectiva instinctelor. Nu înțeleg de ce societatea critică femeile degajate, cu viziuni sexuale mai liberale. Probabil e din cauza geloziei. Unele femei sunt geloase pentru soții dânselor și invidioase față de alte femei”, susține Irina.

La ai săi 29 de ani, Irina Macari este încă singură, se declară o femeie independentă, capabilă să ducă o viață pe cont propriu. Cu puternice principii morale și criterii de selecție a bărbaților, crede că o femeie are o singură zonă erogenă, și aceea este mintea: „Eu cred că punctul G se află în creier!”

Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.