Mini-modelul Iana Cepurnova într-un nou pictorial cu tematică artistică.

Fiecare reprezentată a genului femenin, încă din copilarie a visat la o carieră în Modeling: photo-shooting-uri, podium, reviste, concursuri de frumusețe și filmări video. Pentru unele fetițe aceste visuri rămân ascunse acolo undeva, iar pentru altele – pot deveni realitate.

Unii afirmă: ”lumea modelling-lui necesită mult efort, sârguință și dăruire de sine.” În ultimii ani, tot mai multe mămici încercă să ofere o șansă de realizare a visurile micilor prințese. Adesea se întâmplă ca micuțele să cedeze în fața graficului supra-încărcat sau pur și simplu această activitate li se dă foarte dificil. Cum să fie altfel, dacă modelling-ul presupune în primul rând talent.

ArtStage studio

Totuși, în ce constă cheia succesului și cum e să fii un mini-model de valoare?! V-om încerca azi să aflăm de la Iana Cepurnova, care necătând la vârsta ei fragedă se bucură de succese considerabile în domeniu.

Este dificil să nu o recunoști: ochii verzi, obrăjorii roz, și culoare fenominală a părului auriu, Iana a cucerit atât țara noastră cât și țările vecine, prin frumusețea și talentul său. La vârsta de doar 7 ani, Iana a reușit să colaboreze cu mai mulți designeri vestimentari, fotografi renumiți și reviste autohotone, iar ultima perioadă vin tot mai multe propuneri de a participa la fashion evenimente și proiecte europene.

ArtStage studio

Recent, Iana a avut o colaborare frumoasă cu fotograful Iana Pereverzeva, unde au realizat un photoshooting excepțional în stil de balet, în baza conceptului artistic al Djeirana Photography, în cadrul ArtStage Studio. Fotograful Iana Pereverzeva menționează:

”Vârsta fragedă a Ianei Cepurnova, nu este un impediment în profesionalismul ei. Am avut parte de un photoshooting în care s-a lucrat cu ușurință, într-o atmosferă plăcută și liniștită. Este foarte ușor să găsești limbă comună cu Iana, și desigur rezultatele arată acest lucru.”

ArtStage Studio

Micuța model este mai rușinoasă în declarațiile sale, dar a reușit să ne menționeze că:

”Până în prezent, resimt senzații de basm din acestă ședință foto. Chiar de a fost o ședință foto cu elemente de ballet, eu am resimțit feeria unui basm, artistism și senzații visătoare. Sunt foarte fericită că am devenit un model al Agenții  Internaționale  de modă ETM Moldova. Sunt mulțumită de fotografiile pe care le-am obținut și-i mulțumesc atât Ianei, cât și lui Djeirana.

@dnevnik.fotografa

Photo: @dnevnik.fotografa

Dar ce spune totuși Iana despre schimbările evidente în cariera sa:

”Multe lucruri s-au schimbat în ultima jumătate de an. Prezentările de modă sunt un prilej frumos de a fi observată de public, este momentul în care designerii au posibilitatea să observe aptitudinele tale de model. Astfel, am devenit model în cadrul prezentărilor designerului Lidia Selici. Trebuie să recunosc că am și o plăcere aparte față de rochiile pe care le creează Dna Selici.

În cadrul Kids Fashion Days Moldova am fost observată de designerul ucrainean Kira Tan, care este și fondatoarea Concursului de frumusețe ”Rapunzel”. Astfel, ne așteaptă o colaborare frumoasă în curând.” 

Photo: @dnevnik.fotografa

Odessa, Milano, Iași, Kiev…în ultima jumătate de an, Iana este vânată de mai mulți designeri și organizatori ai evenimentelor de modă din afara țării. Din păcate, recunoaște ea, nu poate răspunde la toate afirmativ dat fiind faptului că mai este și elevă, iar programa școlară este pe prim-plan.

”Sunt noi succese, noi orizonturi. Știam inițial și-mi doream ca activitatea mea să depășească RM, dar nici nu mi-am putut închipui că acest lucru se va întâmpla atât de rapid. Mă simt foarte fericită că pot reprezenta țara nostră la concursuri și prezentări în străinătate.”

Photo: @dnevnik.fotografa

Drăguță, fotogenică cu privirea directă de regină și cu o mare ambiție de succes. Reamintim, că Iana a absolvit un curs  de Modeling  și acuma face școală în același domeniu. Cu toate  succesele obținute ea reușește și să fie o elevă exemplară.  Dacă am întreba-o de ce la nimeni nu spune cum sunt toate ședințele foto și prezentările, ea jenată ar raspunde „Este un secret”.

Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.