MOMENT ANIVERSAR! BEAUTY’S BAROCCO A ÎMPLINIT 3 ANI DE ACTIVITATE

La sfârșit de aprilie, ”BEAUTY’S BAROCCO” a împlinit 3 de activitate în domeniul frumuseții. Şi pentru că orice zi de naştere trebuie cinstită, fondatoarea salonului de frumusețe  ”Barocco„ din Strășeni – Olga Baltaga, alături de colegele sale, au invitat clienții fideli și cunoscuții la o petrecere excepțională. Reprezentanții echipei ”VALAND” nu au ratat atmosfera plăcută și relaxantă de la cea de-a treia aniversare a salonului, regăsindu-se printre invitații speciali ai evenimentului.

Pe lângă tradiţionalul pahar de şampanie şi delicioasele bucate, oaspeții au avut parte de cadouri minunate de la magazinul de produse cosmetice ”GOSH”,  multe surprize plăcute și certificate gratis din partea salonului. Evenimentul a fost marcat de prezența stilistului român Aurelius Elius, responsabil de imaginea impecabilă a modelelor care au defilat în toată splendoarea.

Salonul ”Barocco” oferă cele mai calitative servicii în industria Beauty, începând de la coloristica părului, manichiură, make-up, coafuri și alte servicii de frumusețe. Vă așteptăm cu mult drag în ospeție la  noi!”, a declarat cu multă emoție Olga Baltaga.

”Barocco” este salonul de frumusețe pe care vi-l recomandăm oricând, cu multă încredere!

Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.