O&C BRALETTES A MARCAT CEL MAI FIERBINTE MOMENT AL SERII ”PRIVE FASHION EVENTS 2019”

Așa cum ne-a obișnuit deja, designerul Cătălina Osipov a cucerit publicul select și notoriu prin gust, rafinament și o viziune modernă când și-a demonstrat colecția de lenjerie în cadrul Privé Fashion Events 2019. Oaspeții serii s-au delectat cu cel mai curajos show al creațiilor îndrăznețe din dantelă sexy și satin fin. Acestea s-au mulat perfect pe modelele care au pășit pline de încredere pe podium. Cătălina Osipov a oferit un spectacol plin de eleganță și senzualitate, fără exces de vulgaritate. Cu siguranță cel mai fierbinte moment al serii se datorează colecției de lenjerie intimă – O&C Bralettes.Designerul Cătălina Osipov ne demonstrează în repetate rânduri că O&C Bralettes este brandul de lenjerie ce conferă individualitate fiecărei femei care o poartă. De această dată, Cătălinei i-a reușit să impresioneze publicul în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente de modă din țară, printr-o colecție deosebit de curajoasă, non conformistă, cu un strop de erotism și cu accente ușor delirice.

 

Punctul culminant al colecției a fost momentul când, pentru prima dată, la un eveniment de modă o gravidă a defilat în lejeria sexy — modelul Valeria Fainescu, care în curând va deveni mămică. Aceasta a fost susținută cu ropote de aplauze și admirată pentru curaj și felul cum arată.

În cadrul evenimentului monden, mai mulți designeri autohtoni și-au prezentat noile colecții ale celor mai în vogă branduri: Berezzo, Mathilde, Viggo by Cătălin Botezatu, O&C Bralettes, Sandro Liv, Ariadna, Fortuna Sisters, Nude Collection, 2Coat by Olga Tovstenco, Apriori.

Pe 29 martie, Prive Fashion Events a avut parte de cel mai select public, oameni din industria modei, invitați speciali, directori de companii și personaje mondene care s-au bucurat de ospitalitatea unei locații de clasă – Complexul Turistic „Regatul Vinului”.

Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.